✨ 03.-06.09.2024 -20% allahindlus valitud nišiparfüümidele. Kasuta koodi: ALE20 ✨

Parfums de Marly Haltane

Tõeline härrasmehelõhn!

ÜLEMISED NOODID: bergamott, lavendel, muskaatsalvei
SÜDAMENOODID: safran, seedripuu, pralinee, kotkapuu
PÕHINOODID: patšuli, vetiveeria, muskus, nahk, naturaalne kotkapuu

Lõhnatüüp: puidune
Kontsentratsioon: EDP
Sugu: meestele

Parim aeg kasutamiseks: õhtune
Hooaeg: kevad, sügis, talv
Aasta: 2021
parfümeer: Julien Sprecher
Riik: Prantsusmaa

al. 12,50 

lisatud lemmikutesse

Parfums de Marly Haltane

Haltane on julge lõhn tõelisele härrasmehele, olenemata vanusest, kandes endas kerget elegantsi. Selle särav värskus ja ürdine akord loovad nahale sooja ja pehme tunde, kajastades õilsate puidunootide harmooniat. Pralinee ja oudi kombinatsioon lisab aroomile soojust ja pidulikkust, meenutades karamelliseeritud suhkru magusust, millel on õrnalt kõrbenud, kuid siiski ahvatlev nüanss.

See parfüüm sobib mehele, kes hindab tugevat ja isikupärast aroomi ning soovib tähelepanu ja ruumi. Haltane pole neile, kes otsivad midagi kerget ja mööduvat, vaid on ideaalne enesekindlatele ja julgetele, kes ei karda oma lõhnaga avaldust teha. See õitseb jahedama ilmaga, sobides suurepäraselt sügis- ja talveõhtuteks, mil selle sügavus ja pikaealisus tõeliselt esile tulevad. Metsane ja vürtsikas lõhnaprofiil on võimas ja universaalselt veetlev, sobides neile, kes hindavad traditsioonilisi, rikkalikke ja ümbritsevaid lõhnu.

Haltane on nii valguse kui ka varju originaallõhn. Selle koostis sisaldab haruldasi ja väärikaid koostisosi, mis peegeldavad 18. sajandi Prantsuse parfüümikunsti traditsioone. Värsked ürdinoodid loovad kiiresti sooja ja sileda naha efekti, mis sulandub väärispuidu harmooniaga. Pehme ja magus safrani akord lisab kaasaegse nüansi, mis kombineerib pralinee ja oudi. Agarpuit tõuseb esile kontrastide mängus, jättes nahale luksusliku rafineerituse ja püsiva mugavustunde.

Meenutab: Oud for Greatness Initio Parfums Prives, Bade’e Al Oud Lattafa, Supremacy in Oud Afnan, Haramain Detour Eco Al Haramain Perfumes, Outcast Blue Ex Nihilo, Muscat Ormonde Jayne

Loe rohkem Parfums de Marly kohta

 

Oluline teave

NB! Meie testrite pakendid ei ole tootjapoolsed, need on käsitsi dekanditud tootjapoolsest originaalpakendist väiksematesse pudelitesse. Klient saab valida sobiva suuruse. Saadaval suurused 1-10 ml.
*See toode on valmistatud kliendi soovil ja seda ei tagastata.

Põhipiltidel olevad parfüümipudelid on vaid müügil valides: orginaalpudel (30/50/70/100/120 ml).

Originaalpudel suletud pakendis- tellitav
Tarneaeg 7-14 kalendripäeva.
Tellimuse esitamiseks võtke ühendust e-posti teel: info@lohnapood.ee.
NB!Võimalus on tasuda tellimuse eest ettemaksuna 50% ja ülejäänud 50% pärast kauba lattu saabumist.

 

 

 

Klientide tagasiside

5/5

“Olen väga rahul parfüümi kvaliteedi ja lõhna püsivusega. Lõhn on täpselt see, mida otsisin. Aitäh!”

5/5

“Tahtsin jagada oma tänusõna Sinuga, et nii vahva ettevõtmise oled loonud. Tänase vihmase ja tuulise ilmaga, astudes salongist välja oma testrikotike käes, suutmata oodata kojujõudmist, lasin parfüümi enda käevarrele kuid tuulega paiskus see üle minu… mmmm need noodid mis avanesid olid lihtsalt võrratud! Täpselt need mida olen otsinud 🤩 Sain Sinult soovitusi lõhnadele vaid kirjelduse järgi ning tabasid nendega küll kümnesse. Niivõrd tänulik ja õnnelik, varsti tulen uuele ringile, aitähhh! ✨🌸💁🏼‍♀️”

Ostukorv
TOP MEESTEUUS
Parfums de Marly Haltane
al. 12,50 Vali
Scroll to Top