✨ 03.-06.09.2024 -20% allahindlus valitud nišiparfüümidele. Kasuta koodi: ALE20 ✨

Parfums de Marly Valaya

Parfums de Marly Valaya on tõeliselt uhke aroom, millest õhkub elegantsi ja rafineeritust. See sobib suurepäraselt naistele, kes armastavad lillelõhna väikese keerukusega, olles samas ainulaadne!

ÜLEMISED NOODID: bergamott, mandariin, valge virsik
SÜDAMENOODID: apelsiniõis, Nympheal™, vetiveeria
PÕHINOODID: akigalapuit, Ambrofix™, muskus

Lõhnatüüp: lilleline, puidune
Kontsentratsioon: EDP
Sugu: naistele

Parim aeg kasutamiseks: päevane, õhtune
Hooaeg: kevad, suvi
Aasta: 2023
parfümeer: Quentin Bisch
Riik: Prantsusmaa

al. 12,00 

lisatud lemmikutesse

Parfums de Marly Valaya

Valaya on kiirgava auraga, mis samas jääb pehmelt haaramatuks. Selle Julien Sprecheri loodud elegantne lilleline-muskusene-puidune kompositsioon ühendab peenelt materjalide ja kontrastide mängu. Aroom hellitab nahka justkui õrn puuvillane loor. Avanguna avanevad bergamoti, mandariini ja valge virsiku värsked akordid, mis liiguvad edasi valgete lillede buketti ja puhkavad muskuse ja ambrofixi sensuaalses sügavuses.

Valaya Parfums de Marly viib teid tõelise rahu ja puhtuse maailma. See õhuline ja intrigeeriv parfüüm on värske ja mõõdukalt magus, tuues esile unistusi ja lapsepõlvemälestusi. Lõhn on delikaatne ja võluv, kandes endas noore naise graatsiat ja pehmust.

Valaya peenet olemust täiendab muskuse ja vanilli kooslus, millele lisanduvad acigala puit ja ambrofix, luues sooja ja püsiva aroomi. Elegantne klaasflakoon peegeldab selle lõhna rafineeritud ja harmoonilist iseloomu.

Sarnasus: Fleur Narcotique Ex Nihilo, Mystique Bouquet Afnan, Levant Ormonde Jayne, Fleur de Orientica Orientica Premium, Néroli Amara Van Cleef & Arpels, Ricina V Canto

Loe rohkem Parfums de Marly kohta

 

Oluline teave

NB! Meie testrite pakendid ei ole tootjapoolsed, need on käsitsi dekanditud tootjapoolsest originaalpakendist väiksematesse pudelitesse. Klient saab valida sobiva suuruse. Saadaval suurused 1-10 ml.
*See toode on valmistatud kliendi soovil ja seda ei tagastata.

Põhipiltidel olevad parfüümipudelid on vaid müügil valides: orginaalpudel (30/50/70/100/120 ml).

Originaalpudel suletud pakendis- tellitav
Tarneaeg 7-14 kalendripäeva.
Tellimuse esitamiseks võtke ühendust e-posti teel: info@lohnapood.ee.
NB!Võimalus on tasuda tellimuse eest ettemaksuna 50% ja ülejäänud 50% pärast kauba lattu saabumist.

 

 

 

Klientide tagasiside

5/5

“Olen väga rahul parfüümi kvaliteedi ja lõhna püsivusega. Lõhn on täpselt see, mida otsisin. Aitäh!”

5/5

“Tahtsin jagada oma tänusõna Sinuga, et nii vahva ettevõtmise oled loonud. Tänase vihmase ja tuulise ilmaga, astudes salongist välja oma testrikotike käes, suutmata oodata kojujõudmist, lasin parfüümi enda käevarrele kuid tuulega paiskus see üle minu… mmmm need noodid mis avanesid olid lihtsalt võrratud! Täpselt need mida olen otsinud 🤩 Sain Sinult soovitusi lõhnadele vaid kirjelduse järgi ning tabasid nendega küll kümnesse. Niivõrd tänulik ja õnnelik, varsti tulen uuele ringile, aitähhh! ✨🌸💁🏼‍♀️”

Ostukorv
UUS
Parfums de Marly Valaya
al. 12,00 Vali
Scroll to Top