✨ 03.-06.09.2024 -20% allahindlus valitud nišiparfüümidele. Kasuta koodi: ALE20 ✨

Initio Parfums Privés Oud For Happiness

See parfüüm kutsub sind sisenema salajasse dimensiooni, kus valitseb sügav harmoonia ja lõputu rahulolu.

ÜLEMISED NOODID: bergamott, ingver
SÜDAMENOODID: lagrits, agarpuu (oud), seeder
PÕHINOODID: muskus, vanilje, ürdinoodid

Lõhnatüüp: puidune
Kontsentratsioon: EDP
Sugu: unisex

Parim aeg kasutamiseks: päevane, õhtune
Hooaeg: kevad, sügis, talv
Aasta: 2021
parfümeer: Constantin Gueros, Alexandra Kosinski, Alberto Morillas and Maurice Roucel
Riik: Prantsusmaa

6,00 

lisatud lemmikutesse

Initio Parfums Privés Oud For Happiness

Oud for Happiness on loodud 2021. aastal osana Initio Black Gold Project kollektsioonist ning ühendab endas oudi, vanilje ja tsitrusviljade värsked, kuid samas rikkalikud noodid.

INITIO PARFUMS PRIVES Oud For Happiness on luksuslik ja sügav lõhn, mis toob esile õnne ja rahulolu. Aroom avaneb apelsini ja kardemoni vürtsikate tipunootidega, mille järel süda avaldub roosi ja muskaatpähkli magus-vürtsika kombinatsioonina. Lõhna põhi on täis karakterit, kus kohtuvad oud, ambra ja patšuli, luues tõeliselt võimsa ja rahustava kompositsiooni.

Pärast Oud for Greatnessi ülendavaid voorusi toob Oud for Happiness esile oudi uue mõõtme – kotkapuu, millel on tunnustatud psühhoaktiivne ja vaimne mõju. Seda puitu kasutasid meie esivanemad rahu ja tasakaalu saavutamiseks. Kotkapuu terpenoidide rahustav toime vähendab ärevust ja tasakaalustab energiatasemeid, pakkudes sügavat lõõgastust nii kehale kui meelele. Just seetõttu on seda nimetatud ka “jumalate puuks”.

Eksperdid kinnitavad, et kotkapuu sütitab rõõmu ja pakub unikaalset lõhnanaudingut. INITIO Oud for Happiness ühendab endas selle puidu dünaamilised omadused ning püha geomeetria jõud, mida esindab elu puu – õnne ja külluse sümbol.

Kas lõhn võib sind õnnelikumaks muuta? Oud for Happiness on tõeline modernsuse portaal, mis ühendab oudi eelised värskelt niidetud rohu narkootilise noodiga, pakkudes energiat ja vabadust. See kompositsioon on sõltuvust tekitav lõõgastusvahend, mis suurendab enesekindlust.

Sarnasus: Parfums de Marly Layton, Nishane Ani, Xerjof XJ 1861 Decas

Oluline teave
NB! Meie testrite pakendid ei ole tootjapoolsed, need on käsitsi dekanditud tootjapoolsest originaalpakendist väiksematesse pudelitesse. Klient saab valida sobiva suuruse. Saadaval suurused 1-10 ml.
*See toode on valmistatud kliendi soovil ja seda ei tagastata.

Põhipiltidel olevad parfüümipudelid on vaid müügil valides: orginaalpudel (30/50/70/100/120 ml).

Originaalpudel suletud pakendis- tellitav
Tarne 7-14 kalendripäeva.
Juhul kui soovite tellimuse eest tasuda ettemaksuna 50% ja 50% pärast kauba lattu saabumist, siis esitage tellimus e-mail teel info@lohnapood.ee

 

Klientide tagasiside

5/5

“Olen väga rahul parfüümi kvaliteedi ja lõhna püsivusega. Lõhn on täpselt see, mida otsisin. Aitäh!”

5/5

“Tahtsin jagada oma tänusõna Sinuga, et nii vahva ettevõtmise oled loonud. Tänase vihmase ja tuulise ilmaga, astudes salongist välja oma testrikotike käes, suutmata oodata kojujõudmist, lasin parfüümi enda käevarrele kuid tuulega paiskus see üle minu… mmmm need noodid mis avanesid olid lihtsalt võrratud! Täpselt need mida olen otsinud 🤩 Sain Sinult soovitusi lõhnadele vaid kirjelduse järgi ning tabasid nendega küll kümnesse. Niivõrd tänulik ja õnnelik, varsti tulen uuele ringile, aitähhh! ✨🌸💁🏼‍♀️”

Ostukorv
Initio Parfums Privés Oud For Happiness
6,00 Vali
Scroll to Top