✨ 03.-06.09.2024 -20% allahindlus valitud nišiparfüümidele. Kasuta koodi: ALE20 ✨

Armaf Club de Nuit Untold

Armaf Club De Nuit Untold on 2022. aastal turule tulnud unisex parfüüm, mis kuulub merevaigust ja idamaisest puidust inspireeritud lõhnagruppi ning millel on lilleline loomus. Parfüümi iseloomustavad muutlikud omadused – see on soe ja mugav, samal ajal ka magus ja võrgutav.

ÜLEMISED NOODID: jasmiin, safran
SÜDAMENOODID: merevaik, puidunoodid
PÕHINOODID: seedripuu, kuusepalsam

Lõhnatüüp: idamaine, lilleline
Kontsentratsioon: EDP
Sugu: unisex

Parim aeg kasutamiseks: igapäevane
Hooaeg: kevad, suvi, sügis, talv
Aasta: 2022
Riik: AÜE

al. 4,50 

lisatud lemmikutesse

Armaf Club de Nuit Untold

Armaf Club De Nuit Untold on lummav aroom igaühele. Intensiivne, särav ja magusalt ahvatlev lõhn ümbritseb sind nagu klanitud loor, võimaldades unustada kõik, mis on sinu ümber. See võrgutav parfüüm viib su justkui valgete pilvede kohale hõljuma, nautides selle magusat ja õhulist ilu.

Lõhnakogemus algab värske lillelise õrnusega, mis liigub järk-järgult sooja ja rikkaliku horisondi suunas. Jasmiini magusad akordid toovad esile iga inimese sisemise võlu, samas kui safrani maalähedane pehmus seguneb kaunilt valgete lilledega. Lõhna südames võimendavad aroomi puiduvaigu ja merevaigu soojad akordid, mis lisavad sellele sõltuvust tekitavat sügavust. Lõpuks annavad seedripuu ja kuusevaigu nüansid parfüümile elegantse ja pehme iseloomu.

Club De Nuit Untold on loodud neile, kes suudavad võluda õrna soojuse, intrigeeriva veetluse ja lihtsa luksuse kombinatsiooniga. Iga lõhnapahvakuga levib kandja sisemine ilu üha enam väljapoole. See luksuslik ja sõltuvust tekitav lõhn rõhutab kandja isikupära ja tõmbab tähelepanu.

Sarnasus:  Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Sobib ka neile, kellele meeldib: Lattafa Ana Abiyedh Rouge, Tom Ford Black Orchid, Tom Ford Tobacco Vanille

Armaf

Vürtsid ja peened lillenoodid – neid võib leida Armafi lõhnakollektsioonist. Esimese lõhn tuli neil turule 1998. aastal. Parimad parfüümitootjad on sajandeid püüdnud luua lõhna, mis suudaks edasi anda kogu ida atraktiivsust, jõudu ja maagiat. Armaf suutis seda saavutada.

2014. aastal tuli mõlemale soole välja korraga 2 parfüümi. Neid ootas ees ülekaalukas edu. Aasta hiljem andis ettevõte välja veel mitu lõhna, mis said samuti populaarseks kogu maailmas.

 

Oluline teave

NB! Meie testrite pakendid ei ole tootjapoolsed, need on käsitsi dekanditud tootjapoolsest originaalpakendist väiksematesse pudelitesse. Klient saab valida sobiva suuruse. Saadaval suurused 2-10 ml.
*See toode on valmistatud kliendi soovil ja seda ei tagastata.

Põhipiltidel olevad parfüümipudelid on vaid müügil valides: orginaalpudel (30/50/70/100/120 ml).

Originaalpudel suletud pakendis- tellitav
Tarne 7-14 kalendripäeva.
Juhul kui soovite tellimuse eest tasuda ettemaksuna 50% ja 50% pärast kauba lattu saabumist, siis esitage tellimus e-mail teel info@lohnapood.ee

 

 

Sulle võib meeldida ka…

Klientide tagasiside

5/5

“Olen väga rahul parfüümi kvaliteedi ja lõhna püsivusega. Lõhn on täpselt see, mida otsisin. Aitäh!”

5/5

“Tahtsin jagada oma tänusõna Sinuga, et nii vahva ettevõtmise oled loonud. Tänase vihmase ja tuulise ilmaga, astudes salongist välja oma testrikotike käes, suutmata oodata kojujõudmist, lasin parfüümi enda käevarrele kuid tuulega paiskus see üle minu… mmmm need noodid mis avanesid olid lihtsalt võrratud! Täpselt need mida olen otsinud 🤩 Sain Sinult soovitusi lõhnadele vaid kirjelduse järgi ning tabasid nendega küll kümnesse. Niivõrd tänulik ja õnnelik, varsti tulen uuele ringile, aitähhh! ✨🌸💁🏼‍♀️”

Ostukorv
UUS
Armaf Club de Nuit Untold
al. 4,50 Vali
Scroll to Top