✨ 03.-06.09.2024 -20% allahindlus valitud nišiparfüümidele. Kasuta koodi: ALE20 ✨

Thameen Regent Leather Extrait

Thameen Regent Leather on elav, särav ja sädelev idamaine lõhn naistele ja meestele.

ÜLEMISED NOODID: sidrun
SÜDAMENOODID: jasmiin, safran, kardemon, roos
PÕHINOODID: patšuli, seedripuu, gurjunpalsam, vanill, nahk, muskus, kiviroosik.

Lõhnatüüp: idamaine, puidune
Kontsentratsioon: ekstakt
Sugu: unisex

Parim aeg kandmiseks: päevane, õhtune
Aastaaeg: kõik aastaajad
Aasta: 2016
Parfümeer: Basel Binjabr
Maa: Suurbritannia

Algne hind oli: 270,00 €.Current price is: 199,00 €.

lisatud lemmikutesse

Thameen Regent Leather Extrait

Sale!

Briti lõhnabränd on inspireeritud maailma kõige hinnalisematest juveelidest ja nende taga peituvatest värvilistest lugudest. Kasutatakse ainult parimaid koostisosi ja Extrait de parfums on tuntud oma pikaealisuse poolest tänu suuremale õlide kontsentratsioonile. “Lõhnad on uskumatult võimsad. Nad käivitavad mälestusi, viivad teid teise maailma. Üks mu kallimaid mälestusi on see, et isa viis mind parimate parfüümiõlimüüjate juurde ja valis ilusaid lõhnu. Talle meeldisid väga roosiõlid ja ta nimetas neid oma vääriskivideks. Pärisin tema armastuse parfüümide vastu” – Basel Binjabr, Thameeni looja.

Tavaliselt valib Thameen oma lõhnade inspiratsiooniks haruldasi vääriskive ning selle projekti jaoks valisid nad Regenti teemanti, mida peetakse maailma valiteetseimaks teemandiks. Üle 300 aasta vanune Regenti teemant on 141-karaadine, padja lõikega ning värvilt täiuslikult puhas ehk ideaalselt valge ja peaaegu veatu. Hüpnootiline Regent Leather on „toodetud“ just nagu Rolls Royce’gi. See võimaldab põhjanootidesse peita kõige kvaliteetsemaid koostisaineid, mistõttu on lõhn nii üllatav kui ka teatud määral tuttav.

 

Originaalpudel suletud pakendis- tellitav
Tarne 7-14 kalendripäeva.
Juhul kui soovite tellimuse eest tasuda ettemaksuna 50% ja 50% pärast kauba lattu saabumist, siis esitage tellimus e-mail teel info@lohnapood.ee

 

Klientide tagasiside

5/5

“Olen väga rahul parfüümi kvaliteedi ja lõhna püsivusega. Lõhn on täpselt see, mida otsisin. Aitäh!”

5/5

“Tahtsin jagada oma tänusõna Sinuga, et nii vahva ettevõtmise oled loonud. Tänase vihmase ja tuulise ilmaga, astudes salongist välja oma testrikotike käes, suutmata oodata kojujõudmist, lasin parfüümi enda käevarrele kuid tuulega paiskus see üle minu… mmmm need noodid mis avanesid olid lihtsalt võrratud! Täpselt need mida olen otsinud 🤩 Sain Sinult soovitusi lõhnadele vaid kirjelduse järgi ning tabasid nendega küll kümnesse. Niivõrd tänulik ja õnnelik, varsti tulen uuele ringile, aitähhh! ✨🌸💁🏼‍♀️”

Ostukorv
TELLITAV
Scroll to Top