✨ 03.-06.09.2024 -20% allahindlus valitud nišiparfüümidele. Kasuta koodi: ALE20 ✨

Mancera Paris Cedrat Boise

Sobib nii meestele kui naistele, rõhutades individuaalsust ja enesekindlust. Cedrat Boise on mõeldud neile, kes otsivad stiilset ja mitmekülgset lõhna, mis suudab ühendada värskust ja soojust ühes pudelis.

ÜLEMISED NOODID: bergamott, sidrun, mustsõstar, vürtsid
SÜDAMENOODID: veejasmiin, patšuli
PÕHINOODID: puit, nahk, kollane lõhnasamblik, vanill

Lõhnatüüp: värske, puidune
Kontsentratsioon: EDP
Sugu: unisex

Parim aeg kasutamiseks: igapäevane, ideaalne nii päevaseks kui ka õhtuseks kasutamiseks
Aastaaeg: kevad, suvi, sügis, talv
Aasta: 2011
Parfümeer: Pierre Montale

 

al. 6,00 

lisatud lemmikutesse

Mancera Paris Cedrat Boise

Mancera Paris Cedrat Boise on elegantne ja energiline unisex parfüüm, mis avaldab muljet oma värskuse ja tsitruseliste särtsakate tippnootidega. See lõhn on ideaalne neile, kes otsivad täiuslikku tasakaalu värskuse ja sügavuse vahel.

Mancera Cedrat Boise on Pierre Montale’i meistriteos, mis jõudis turule 2011. aastal. Parfüüm on valmistatud haruldastest ja luksuslikest koostisosadest, ammutades inspiratsiooni art déco’st ning ühendades lääne ja idamaade stiili parimad omadused. Selle sundimatu ja peen lõhnabukett, milles puuviljade värskus, lillede ahvatlus ja luksuslikud põhjanoodid kokku sulavad, tõstab kandja enesekindlust.

Mancera Cedrat Boise kuulub Pierre Montale’i luksusliku parfüümimaja koosseisu, mis asub Pariisi Place Vendôme’il. Mancera parfüümid on tuntud oma väärtuslike ja luksuslike koostisosade poolest, mis on segatud haruldaste ja asjatundlikult valitud materjalidega. Mancerat kandes võite olla kindel, et see haarab kõigi tähelepanu ning toob päeva jooksul kaasa rohkelt komplimente.

Cedrat Boise aroom avaneb särtsakate tsitruseliste, mustsõstra ja vürtsikate nootidega, samal ajal kui südames pulbitseb sensuaalne jasmiini ja patšuli hingus. Lõhnal on kauapüsiv järellõhn, kus tunda on vanilli, nahka, muskusnoote ja pehmeid puidutoone.

See parfüüm on ideaalne valik suvisel ja soojal ajal, sobides isegi jõusaalis kandmiseks. Mancera Cedrat Boise värskendavad lõhnanoodid segunevad hästi kehakeemiaga, jättes mulje, nagu oleksite just duši alt tulnud. See muudab parfüümi mitmekülgseks ja sobib nii igapäevaseks kandmiseks kui ka õhtuseks välja minemiseks.

Oluline teave
NB! Meie testrite pakendid ei ole tootjapoolsed, need on käsitsi dekanditud tootjapoolsest originaalpakendist väiksematesse pudelitesse. Klient saab valida sobiva suuruse. Saadaval suurused 1-10 ml.
*See toode on valmistatud kliendi soovil ja seda ei tagastata.

Põhipiltidel olevad parfüümipudelid on vaid müügil valides: orginaalpudel (30/50/70/100/120 ml).

Originaalpudel suletud pakendis- tellitav
Tarne 7-14 kalendripäeva.
Juhul kui soovite tellimuse eest tasuda ettemaksuna 50% ja 50% pärast kauba lattu saabumist, siis esitage tellimus e-mail teel info@lohnapood.ee

 

 

Sulle võib meeldida ka…

Klientide tagasiside

5/5

“Olen väga rahul parfüümi kvaliteedi ja lõhna püsivusega. Lõhn on täpselt see, mida otsisin. Aitäh!”

5/5

“Tahtsin jagada oma tänusõna Sinuga, et nii vahva ettevõtmise oled loonud. Tänase vihmase ja tuulise ilmaga, astudes salongist välja oma testrikotike käes, suutmata oodata kojujõudmist, lasin parfüümi enda käevarrele kuid tuulega paiskus see üle minu… mmmm need noodid mis avanesid olid lihtsalt võrratud! Täpselt need mida olen otsinud 🤩 Sain Sinult soovitusi lõhnadele vaid kirjelduse järgi ning tabasid nendega küll kümnesse. Niivõrd tänulik ja õnnelik, varsti tulen uuele ringile, aitähhh! ✨🌸💁🏼‍♀️”

Ostukorv
TOP
Mancera Paris Cedrat BoiseMancera Paris Cedrat Boise
al. 6,00 Vali
Scroll to Top