✨ 03.-06.09.2024 -20% allahindlus valitud nišiparfüümidele. Kasuta koodi: ALE20 ✨

Juliette Has A Gun Mmmm …

Magus gurmeelõhn. Sobib igaks sündmuseks. Mõlemale soole mõeldud parfüüm.

MMMM… on ülim gurmaanide parfüüm – magus, maitsev ja joovastavalt sõltuvust tekitav.

ÜLEMISED NOODID: neroli, vaarikas, kurereha
SÜDAMENOODID: iiris, valgeõieline jasmiin, tuberoos, apelsiniõis
PÕHINOODID: vanill, valge muskus, patšuli, heliotroop, karamell, sandlipuu

Lõhnatüüp: idamaine, puuvilja, lilleline

al. 6,00 

lisatud lemmikutesse

Juliette Has A Gun Mmmm ...

Nullkalori maius pudelis! Esitletud 2016. aastal.
Proovige öelda valjult lõhna nime „Mmmm…“. See kõlab saladuslikult ja ahvatlevalt ning just seda tahtis parfüümimeister Romano Ricci selle parfüümvee juures saavutada. Ta lõi lõhnakujutluse pehmest sensuaalsest elamusest, kus ükski nauding pole keelatud. Vastupidi, lõhna Mmmm… võite nautida rõõmuga ja julgelt. Magusus, mis turgutab meeli ja kutsub esile kohese naudingu. Seda sõltuvust tekitavat lõhna nuusutades ei saa te muud kui Mmmm sosinat välja lasta!

Nahal on MMMM… ava kergelt terava vaarikaga, kuid see asetub rikkalikuks, soojaks, mullaseks põhjaks, mis püsib nahal terve päeva. Selle lõhnaga on kontsentreeritud lõhn pisut kasulik. Imeline gurmaanlik aroom, millel on maalähedane sügavus, et tagada ka rafineeritus, tekitades vahetut naudingut, pannes seda nuusutaja õrna ja tahtmatut “mmmm” pomisema. Seda lõhna kandes meenuvad meile sõbrad, kes seda lõhna kannavad ja jätavad endast maha seksika ja armsa jälje. Magusad, mahlakad lõhnavad maiuspalad! Nahal Mmmm ei ole üldsegi ilmselgelt lilleline, pigem pehme vahukommi magusus, mis on maandatud maalähedase sügavusega.

Loe rohkem Juliette Has A Gun kohta

Oluline teave
NB! Meie testrite pakendid ei ole tootjapoolsed, need on käsitsi dekanditud tootjapoolsest originaalpakendist väiksematesse pudelitesse. Klient saab valida sobiva suuruse. Saadaval suurused 1-10 ml.
*See toode on valmistatud kliendi soovil ja seda ei tagastata.

Põhipiltidel olevad parfüümipudelid on vaid müügil valides: orginaalpudel (30/50/70/100/120 ml).

Originaalpudel suletud pakendis- tellitav
Tarne 7-14 kalendripäeva.
Juhul kui soovite tellimuse eest tasuda ettemaksuna 50% ja 50% pärast kauba lattu saabumist, siis esitage tellimus e-mail teel info@lohnapood.ee

 

 

Klientide tagasiside

5/5

“Olen väga rahul parfüümi kvaliteedi ja lõhna püsivusega. Lõhn on täpselt see, mida otsisin. Aitäh!”

5/5

“Tahtsin jagada oma tänusõna Sinuga, et nii vahva ettevõtmise oled loonud. Tänase vihmase ja tuulise ilmaga, astudes salongist välja oma testrikotike käes, suutmata oodata kojujõudmist, lasin parfüümi enda käevarrele kuid tuulega paiskus see üle minu… mmmm need noodid mis avanesid olid lihtsalt võrratud! Täpselt need mida olen otsinud 🤩 Sain Sinult soovitusi lõhnadele vaid kirjelduse järgi ning tabasid nendega küll kümnesse. Niivõrd tänulik ja õnnelik, varsti tulen uuele ringile, aitähhh! ✨🌸💁🏼‍♀️”

Ostukorv
JULIETTE HAS A GUN MmmmJuliette Has A Gun Mmmm …
al. 6,00 Vali
Scroll to Top