✨ 03.-06.09.2024 -20% allahindlus valitud nišiparfüümidele. Kasuta koodi: ALE20 ✨

Päike paistab veidi vähem, puudelt langevad lehed ja temperatuur langeb – see on märk, et sügis on käes! Uus hooaeg tähendab uusi algusi ja sobib suurepäraselt ka selleks, et uuendada oma parfüümivalikut. Sügis oma jahedate ilmade ja kuldsete toonidega kutsub meid end mässima soojadesse, ürtidega rikastatud ning puiduste nootidega lõhnadesse, mis loovad mõnusalt hubase tunde. Just nagu vahetame sandaalid ja lühikesed püksid välja pehmete džemprite ja sallide vastu, võiksime mõelda ka parfüümi uuendamisele, et see harmoneeruks sügisese atmosfääriga.

Paljude jaoks on parfüüm osa isiklikust garderoobist – täiendav aksessuaar, mis lisab igale riietusele ja meeleolule viimase lihvi. Parfüümid, mida eelistame soojadel suvepäevadel, ei pruugi aga sobituda jaheda, uduse hommiku või sügise kargete õhtutega. Siin tulebki mängu soojem ja rikkalikum lõhn, mis toob esile sügise maagilise meeleolu.

Selleks, et leida just see õige lõhn, panime kokku parimad parfüümisoovitused selle aastaaja jaoks. Kui soovid oma parfüümikappi sel sügisel värskendada, siis siin on mõned soovitused lõhnadest, mis sobivad ideaalselt sügisese meeleoluga:

Puidused noodid – Need annavad lõhnale sügavuse ja kestvuse. Puidune parfüüm on ajatu ja elegantne valik, mis toob esile sügise rahulikkuse ja meelerahu.

Soojad vürtsid – Kaneel, kardemon ja muskaatpähkel loovad sügise hõngu, lisades lõhnale soojust ja mugavustunde. Need sobivad ideaalselt jahedate sügisilmade jaoks.

Metsik vanill ja tonka uba – Magusate ja vürtsikate nootide kombinatsioon loob sooja ja koduse tunde. Tonka uba lisab sügavale lõhnale veidi eksootilist võlu.

Sügis on täiuslik aeg katsetamiseks ja oma lõhnakogemuse uuendamiseks. Ükskõik, kas eelistate puidust, vürtsikat või magusat lõhna – leiate kindlasti midagi, mis sobib ideaalselt sügisese meeleoluga ja täiendab teie isiklikku stiili.

Seega, miks mitte leida just see õige lõhn, mis paneb sügise teie jaoks tõeliselt särama? 

Siin on link meie sügisesest lõhnavalikust!

Scroll to Top